Waarom een verouderde website jou klanten kost!

Stel je eens voor; jij bent als consument net ergens komen wonen en bent op zoek naar een kwalitatieve schoonheidssalon. Dit zoeken gebeurt in 90% van de gevallen via Google. Wanneer je zoekt op ‘schoonheidssalon’, krijg je in dit geval een lijstje van ongeveer 10 salons.

Tijd voor een nieuwe website, die wel voor nieuwe klanten zorgt? Laat mij je helpen, neem contact op!

Je gaat eens lekker op je gemak de websites bekijken en lezen; tenslotte wil je wel in goede handen terecht komen.

De eerste website die je opent blijkt zwaar verouderd te zijn. Er worden acties gecommuniceerd van een aantal maanden geleden en die inmiddels al lang zijn verstreken. De schoonheidsspecialiste wordt niet voorgesteld, er staan geen foto’s op van de salon. Deze site klik je maar snel weg; een salon die de website zo slecht onderhoud, kan toch geen professioneel bedrijf zijn?

Bij de tweede website heb je raak! Wat een verschil met de vorige. In duidelijke opsommingen staat vermeld waarom jij in die salon moet zijn, wat het onderscheidend vermogen is ten opzichte van de andere salons, je vindt een vriendelijke foto van de schoonheidsspecialiste zelf en je wordt helemaal blij wanneer je de fantastische maandactie voorbij ziet komen. Bingo! Met deze salon maak je een afspraak.

Waarom ik je dit vertel? Omdat ik weet dat veel salons noch de tijd noch de zin hebben om hun website te beheren en aan te passen met relevante informatie. Het gevolg hiervan is dat heel internet wordt overspoeld met gedateerde informatie en minder mooie websites.

Dit terwijl een consument de kwaliteit van de website als doorslaggevend ervaart bij de zoektocht naar een bedrijf.

Jouwsalononline.nl zorgt voor de beste online presentatie van jouw salon

Omdat ik in de afgelopen jaren heb gemerkt dat het up-to-date houden van een website niet een al te grote prioriteit heeft bij de meeste schoonheidssalons, moest ik een manier bedenken waarbij de website altijd nieuwe informatie bevat, zonder dat de schoonheidsspecialist hoeft in te loggen, ingewikkelde dingen hoeft te doen, of hoge kosten moet betalen aan de webdeveloper (half uurtje aanpassen? Hallo factuurtje van €100,00!).

Daarom heb ik ervoor gekozen om een laag vast maandelijks bedrag te rekenen van €37,-. Dit bedrag is inclusief hosting en beveiliging van de site.. en daar komt het: jij hoeft nooit meer zelf iets aan te passen aan je website!

Het enige wat je doet is de maandactie, nieuwe foto’s, aangepaste prijslijst of de website teksten naar mij door te sturen, per mail, whatsapp of telefoon. Ik zorg ervoor dat de informatie binnen twee dagen netjes op je site komt te staan, waarbij ik uiteraard rekening hou met zoekmachine optimalisatie (wanneer het bijvoorbeeld om webteksten gaat).

Korte lijnen en adequaat handelen

Jij hebt zelf nergens meer omkijken naar, ik zorg ervoor dat je website altijd de beste versie is. Heb je een vraag over je website, wil je ergens over overleggen of nieuwe inhoud op je website plaatsen? Het contact met mijn klanten is informeel en verloopt via korte lijnen. Geen mailtjes waar je een week geen antwoord op krijgt of een telefoon die nooit wordt opgenomen. Ik sta 24/7 voor jou klaar, zodat je altijd de beste versie van jouw online visitekaartjes hebt!

Ben jij een professionele salon? Kies dan voor een professionele website!

Een website voor jouw salon, waarbij je altijd zeker weet dat deze goed is beveiligd en die altijd up-to-date? Neem dan contact op voor het laten maken van jouw website, klik hier.

Zou je eerst wat meer informatie willen over de websites van Jouwsalononline.nl? Klik dan hier.