Focussen op waar jij het beste in bent?

Schoonheidssalon website

Jouwsalononline.nl biedt een uniek concept binnen de schoonheidsbranche, met het ontwikkelen van websites waarbij je volledig wordt ontzorgd. Stel je eens voor; jouw website altijd up-to-date, zonder dat jij hier ook maar iets aan hoeft te doen.

Komen onderstaande punten jou bekend voor?

  • Je wilt je website aanpassen, maar je webdesigner heeft niet meteen tijd en rekent hoge bedragen.
  • Je beheert je eigen website, maar dat inloggen en aanpassen is nog best ingewikkeld en tijdrovend.

Laat je website maken door Jouwsalononline.nl, voor een vast bedrag per maand hoef jij niets meer te doen!

Geen gedoe

Aanpassingen in je website hoef jij niet meer te doen, dat doe ik.

Branchekennis

De website spreekt de juiste taal en heeft de juiste Look & Feel.

Effectieve teksten

Website inclusief teksten! Volledig geschreven voor jouw salon en jouw ideale klant.

Recensies

CIDESCO Nederland

Bestuur CIDESCO

''Deska heeft de website van CIDESCO Nederland gemaakt en wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Wij hebben onze wensen kenbaar gemaakt en daar heeft Deska een zeer mooie, duidelijke en professionele website van gemaakt. De samenwerking met haar is heel fijn, de korte lijnen hebben dit aanzienlijk bevorderd. Daarnaast denkt Deska echt met je mee, haar werkzaamheden stoppen niet alleen bij het ontwikkelen van de website. Het is fijn om te weten dat het onderhoud en alles wat daarbij komt kijken door Deska wordt gedaan''.

Klik hier om naar de website te gaan.

Schoonheidssalon True Beauty

Trudy Schouten

''Al een behoorlijk lange tijd wist ik dat mijn website een opknapbeurt nodig had. Omdat ik mezelf de tijd daarvoor niet gunde en inzag dat het zo niet langer kon, heb ik gevraagd of Deska mij hiermee kon helpen.

De website ziet er écht super uit, maar wat ik nog veel belangrijker vind is dat ik er zelf helemaal niets meer aan hoef te doen! Voor aanpassingen stuur ik een appje naar Deska en het is nog dezelfde dag geregeld. Daarnaast vind ik het een heel fijn gevoel om te weten dat mijn website altijd up-to-date is en dat ik over een aantal jaar niet een nieuwe investering hoef te doen''.

Klik hier om naar de website te gaan.

Deze tevreden salons gingen je voor

Schoonheidssalon View on Beauty

Monique Alderlieste 

Schoonheidssalon Diana

Schoonheidssalon Beauty2d

Schoonheidssalon Malmberg

Beauty Skin by Bar

La Belleza Schoonheidsinstituut

Instituut Violet

Opstartpakketten

Iedere website is custom made; er wordt geen gebruik gemaakt van standaard templates. Jouw website is volledig uniek, past bij jouw huisstijl en benadrukt de bedrijfsidentiteit. 

Opstartpakket 1 € 550,-

Volledige website inclusief specifiek voor jou geschreven webteksten!
Je website wordt ingericht naar jouw wensen, er worden 10 unieke pagina's geschreven. 

Opstartpakket 2 € 450,-

Je website wordt ingericht naar jouw wensen. Er worden teksten geschreven voor vier webpagina's. Bijvoorbeeld: Huidverbetering, Acne, Couperose, Over de salon.

Opstartpakket 3 € 350,-

Je levert je eigen webteksten aan.

Maandelijkse kosten

Je betaalt maandelijks een vast tarief van € 41,00. Dit bedrag is inclusief:

  • Onbeperkt doorvoeren van wijzigingen (zoals foto's, video's, tekst, openingstijden en acties).
  • Snelle hosting.
  • Beveiliging.
  • Het up-to-date houden van de website.

Kortom: je hoeft nooit meer een nieuwe website te laten maken! Wens je aanpassingen in de lay-out, kleursamenstelling of wil je na een aantal jaar een compleet nieuwe site? Je hoeft nooit meer opnieuw te investeren in een nieuwe website. Dit en bovengenoemde punten zijn inbegrepen in de maandelijkse kosten.

Online vindbaarheid

Een website van Jouwsalononline.nl zorgt voor betere online vindbaarheid. De websites werken zeer snel, dit vinden zoekmachines belangrijk. Onze server (hosting) wordt geoptimaliseerd op snelheid, veiligheid en SEO-prestaties. Daarnaast zijn websites van Jouwsalononline.nl ingericht voor een optimaal gebruiksgemak, dit alles zorgt voor een betere vindbaarheid van jouw salon online.

Volledige ontzorging

Wil je je openingstijden aanpassen, of misschien een nieuwe tekst of afbeelding plaatsen? Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje of appje sturen. Of je geeft natuurlijk een belletje. De aanpassingen aan jouw website worden binnen een dag doorgevoerd. Jij hebt weer tijd om je bezig te houden met de dingen de je écht leuk vindt.

Altijd de nieuwste versie

Je hebt altijd de nieuwste versie van je website. Dat is waarom je maandelijks betaald in plaats van in één keer te investeren in een nieuwe website. Dit betekent dat je na een aantal jaar dat je website bestaat, niet opnieuw een nieuwe website hoeft te laten maken. Jouwsalononline.nl volgt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van websiteontwikkeling en zoekmachine marketing, zodat jij profiteert van een website die altijd up-to-date is.

Website laten maken

Kies voor jarenlange ervaring en branche kennis. Ik help jou bij het genereren van nieuwe klanten via het internet!

Bestel jouw website via het formulier, ik neem zo snel mogelijk contact op.

Ja, ik wil nieuwe klanten via het internet!