E-Book

 

 

 

Op Tijd & Correct

Speciaal voor schoonheidssalons

Duidelijke & Vaste prijzen

E-book voor jouw schoonheidssalon

Consumenten zoeken waardevolle informatie, informatie waar zij iets aan hebben. Wat als jij jouw potentiële klanten kunt voorzien van deze informatie en daarmee laat zien dat je professioneel en kundig bent en beschikt over vakkennis? Dan zal die potentiële klant eerder geneigd zijn om daadwerkelijk bij jou een afspraak te maken. Dat is waarom een e-book goed werkt. Een e-book is alleen digitaal te lezen en wordt gedownload vanaf je website.

Het e-book bestaat uit zeven hoofdstukken. Je bepaalt zelf welk hoofdstuk (onderwerp) er in jouw e-book komt te staan. In totaal zal het e-book 19 tot 20 pagina’s lang zijn. 


Mogelijke onderwerpen:

Introductie schoonheidssalon
Introductie cosmetica merk(en)
De huid
Waarom huidverbetering- verzorging
Huidtypes
Huidproblemen
De huid & de zon
Mooi van binnenuit
Make-up tips

Werkwijze voor het schrijven van jouw E-book

Kennismaking

Het E-book wordt geschreven in de woorden van jouw salon. Om het E-book op deze manier te kunnen schrijven, is het natuurlijk belangrijk om elkaar beter te leren kennen. Dit gebeurt via een korte vragenlijst via Skype of telefoon. Eenvoudig, maar doeltreffend.

Ontwerp
Jouwsalononline.nl zorgt niet alleen voor een goed geschreven E-book. Het is natuurlijk ook belangrijk dat het E-book er mooi uitziet. Niet alleen de kaft wordt prachtig opgemaakt, ook de verschillende hoofdstukken worden vormgegeven, met de juiste afbeeldingen.

Tarief

Het laten schrijven van een E-book voor jouw schoonheidssalon kost €350,-.

Wil je meer informatie over het E-book?