Blog

 

 

 

Op Tijd & Correct

Speciaal voor schoonheidssalons

Duidelijkse & Vaste prijzen

Blog laten schrijven voor jouw schoonheidssalon

Het hebben van een mooie website en social media kanalen is niet meer genoeg. Consumenten zijn constant op zoek naar interessante informatie, bijvoorbeeld over acne, huidverbetering, pigmentvlekken of couperose. Daarom is het belangrijk om je website en social media actueel te houden, zodat de consument je online blijft volgen.


Voordelen van bloggen

  • Hoger in zoekresultaten: Je website zal hoger terecht komen in de organische zoekresultaten van zoekmachines. Een zoekmachine zoals Google vindt het namelijk erg belangrijk dat websites (en dus bedrijven) de bezoeker voorzien van professionele en kwalitatieve informatie. Hoe meer actuele informatie er op je website wordt geplaatst, hoe beter dit zal zijn voor je online vindbaarheid.
  • Laat zien dat jij de huidspecialist bent: Door middel van de blog laat je aan (potentiële) klanten zien dat je professioneel en kundig bent, dit zal zorgen voor meer vertrouwen.

Onderwerpen

Jij levert de gewenste onderwerpen aan, deze worden vervolgens in een goedlopende en effectieve blog gezet.

Ervaring in de Beautybranche

Jouwsalononline.nl loopt alweer een tijdje mee in de Beautybranche: Dit zorgt voor professionele blogs met de juiste inhoud.

Afbeeldingen

De juiste afbeeldingen bij jouw blog zijn van groot belang! Jouwsalonline.nl beschikt over de rechten van meer dan 100 passende afbeeldingen.

Werkwijze voor het schrijven van jouw blog

Kennismaking

De blog wordt geschreven in de woorden van jouw salon. Om de blog op deze manier te kunnen schrijven, is het natuurlijk belangrijk om elkaar beter te leren kennen. Dit gebeurt via een korte vragenlijst via Skype of telefoon. Eenvoudig, maar doeltreffend.
 

Concept
Met de informatie uit het gesprek, wordt een concept blog geschreven. Dit concept is kosteloos en bedoeld om jou kennis te laten maken met Jouwsalononline.nl. Ben je tevreden, wat kan er beter?
 

Klaar voor de samenwerking
Yes! Je hebt het concept goedgekeurd. We weten wat we aan elkaar hebben: onze samenwerking gaat beginnen.
 

Periodieke blog
Wil je dat de blog eens per maand, of misschien wel eens per twee maanden geschreven wordt? Geen probleem! Jouwsalononline.nl zorgt ervoor dat de blog altijd op het gewenste tijdstip en de gewenste datum klaar staat.
 

De juiste afbeelding & de blog online zetten
Jouwsalononline.nl beschikt over meer dan 100 passende afbeeldingen voor bij de blog. Het is natuurlijk ook mogelijk om een afbeelding van je leverancier te gebruiken. Om het nog makkelijker te maken, wordt de blog voor jou online gezet (op je website geplaatst). Hierdoor hoef jij helemaal niets meer te doen, alleen even de blog lezen natuurlijk ;)

Tarief

Per blog betaal je slechts €99,95

Meer informatie over het schrijven van blogs voor jouw schoonheidssalon?